Огнените кодове - Книжарници

  • 23/04/2015 13:18
  • |
  • 0 коментара
Елрид - София, Солунска 5 / Хеликон - София, бул. П.Евтимий 68 / Хеликон - София, пл. Славейков 1 / Хеликон - София, бул. Цар Освободител 4 / Хеликон - София, бул. Ал. Стамболийски 17 / Хеликон - София, ул. Цар Иван Шишман 27Б / Астея - София, Пиротска, безистен Хали / Хеликон - Пловдив, Р.Даскалов 13 / Хеликон - Варна, Приморски парк II 482 / Хеликон - Бургас, пл. Тройката 4 / Хеликон - Русе, Александровска 50 / Хеликон - Стара Загора, Цар Симеон 100 / Хеликон - В.Търново, В.Левски 1 / Хеликон - Габрово, бул. Априлов 40 / Хеликон - Добрич, Септември 34 / Хеликон - Шумен, бул. Славянски 88 / Хеликон - Кърджали, бул. България 58 / Сиела - Смолян, бул България (до БИЛЛА) / Кабан - Благоевград, Братя Китанови 7 / on line: BOOKS.BG / BOOKPOINT.BG

 

 

           Сега, в морето от информация, се питаме кое е точното четиво и кое да прочетем по-на­пред. Един човек, който е посветил много време на четенето, е решил да ни бъде полезен. В „Огнените кодове“ той е синтезирал тематично ин­формацията от много книги. Историята на нашата прекрасна Планета (доскоро напълно непозната за нас) е удивителна! Лемурия, Атлантида, Египет – живот в далечното минало, осветен от знание и духовност, и загинал поради загубата на Добродетелите! Трябва да знаем за превратните събития, които са се случили на Земята, за да не повторим грешките на миналите цивилизации и да изцелим Планетата си.

           В момента ние сме участници във вселенски експеримент – преминаваме през дуален свят и все още егото ръководи много от нашите действия. Добрата новина е, че този експеримент е в своя край. Все повече са хората, които усещат със сърцата си, че сме Едно! И трудът на Персус е от знаците, които ни подсказват това.        

          Сътворяването на тази книга е израз на грижа за Цялото. Нейната цел е да ни помогне да се ориентираме по-лесно в безкрайното знание и да получим в синтезиран вид важната информация.

Безкрайно му Благодаря! 

 

Багрина Кларк

 

     
"Много е ценна информацията в Огнените кодове!!! Забелязах колко свързано е всичко, всички обясняват едно и също нещо по различни начини, истините от духовния свят се свалят в различно време, при различни хора, но мисията и целта са едни и същи. Чета книгата и съм впечатлен от начина по който са подредени нещата, от начина по който е следвана нишката, всичко е толкова удобно за разбиране, за четене и води към размишление над написаното.Толкова много труд е това! Книгата ти засили вярата ми! Върху някои от нещата се връщах и ги препрочитах, защото не можех да ги схвана от първия път, темите свързани с времето, отражението, холограмата, и възприятието ни например. Разкриват ни процесите в по голяма дълбочина. Какво ли още предстои да узнаем!?! : ) .....  Разбира се, разбира се......да познаем себе си, най-важния момент в живота."
 
Венцислав Огнянов, Смолян
 
 
 
  "Чета я спонтанно и на един дъх, защото словото ми е много близко като вибрация и особено като стил и композиция - най-голямото, според мен, достойнство на книгата.
        За мен е истинско щастие да се докосна до тази Мъдрост от ИЗВОРА и преживея отново цялата Духовна наука (антропософията), която изучавах дълги години и посветих много сили за усвояването й. Това е истински съвременен Светоглед и всяка една глава или абзац от книгата е Посвещение в пътя на Майсторството - издигането на Духовната сграда на Човечеството."
 
Георги Панайотов, Севлиево
 
 
 
 
"Книгата е много ценно четиво! Благодарна съм че мога да го прочета! Концентрирана безценна информация, нужно е само отворено търсещо съзнание."
 
Мирослава Иванова, София
 
 

Изгодни оферти за дрехи